Homepage_Vlaggen_3840x1100

ELEKTRONISCHE STORINGEN

HULP BIJ STORINGEN

De auto’s van nu zijn uitgerust met enorm veel elektronica en computers. Zowel onder de motorkap als in het interieur is volop ingewikkelde elektronica geïntegreerd. Dit betekent voor u als autobestuurder goede comfort en veiligheid. Helaas is deze elektronica storingsgevoelig en leidt soms tot rare storingen of problemen, die niet altijd eenvoudig te verhelpen zijn. Het stellen van een diagnose kan lastig zijn zonder de juiste kennis en uitleesapparatuur. 

STERK IN ELK MERK

Voor het oplossen van onverwachte elektronische storingen en problemen in uw auto bent u bij Autoservice Letteboer aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht zonder afspraak om uw personen- of bedrijfsauto uit te laten lezen en uw probleem te laten verhelpen. Dit geldt voor alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. 

WAT IS HET PROBLEEM?

Onze garage in Harbrinkhoek/Twente is uitgerust met moderne apparatuur voor het bepalen van de juiste diagnose bij elektronische storingen aan de auto’s van nu. Hiermee stellen wij ingewikkelde storingen snel en nauwkeurig vast. Dit heeft voor u als voordeel dat de kosten beperkt blijven. Uiteraard zijn wij met onze ervaring, vakkennis en gereedschappen in staat een defect aan de elektronica in uw auto snel en goed te verhelpen.

GRATIS ELEKTRONICA UITLEZEN?

Brengt u uw personenauto of bedrijfswagen bij ons voor een grote of kleine onderhoudsbeurt? Als u dat wilt is het mogelijk gelijktijdig uw elektronica te laten uitlezen en resetten. Een service die wij gratis aanbieden en waarmee u het ontstaan van elektronische storingen in de toekomst beperkt. 

ELEKTRONICA IN AUTOSLEUTELS

Auto’s zijn tegenwoordig vaak uitgerust met een sleutel voorzien van elektronica. Hebt u problemen met uw autosleutel of een nieuwe of extra sleutel nodig? Ook voor het ‘inleren en inlezen’ van uw autosleutel beschikt Autoservice Letteboer over de juiste technische kennis en apparatuur.

PROBLEMEN MET LPG-INSTALLATIES

Steeds meer mensen rijden een auto op gas/lpg. Vooral mensen die veel op de weg zijn levert dit vaak een aanzienlijke besparing op. Autoservice Letteboer heeft auto’s met diverse lpg-installaties in onderhoud. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met autogas en lossen we in de meeste gevallen een probleem met een lpg-installatie snel op. Ook de installatie van lpg in uw auto verzorgen wij voor u.

HULP OF ADVIES NODIG?

Bel ons voor vragen over elektronische storingen of over een lpg-installatie. Of kom vrijblijvend langs. Wij adviseren en helpen u graag!