Homepage_Vlaggen_3840x1100

CARAVANS/CAMPERS

ONDERHOUD EN REPARATIE AAN UW CARAVAN OF CAMPER

Naast reparatie en onderhoud van auto’s verlenen wij uiteenlopende en snelle service op het gebied van caravans en campers. Vanuit ons pand in Harbrinkhoek/Twente verrichten wij onderhoud en herstellen problemen met de verlichting. Ook voeren wij laswerkzaamheden aan uw caravan of camper uit, evenals reparaties uit aan het remsysteem. Voor al deze werkzaamheden op het gebied van caravan/camper service hebben wij diverse onderdelen op voorraad.

WAT HOUDT ONS ONDERHOUD IN?

Bij het onderhoud van uw caravan of camper controleren we alle lopende delen en de remmen. Ook inspecteren we de verlichting en de opbouw. Zo nodig smeren en reinigen we de diverse onderdelen. Eventueel bijkomende reparaties voeren we altijd pas uit na overleg met u. Het belangrijkste vinden wij dat uw caravan of camper helemaal in orde is en veilig de weg op kan.

JAARLIJKSE ONDERHOUDSBEURT

Wij adviseren u om jaarlijks een onderhoudsbeurt bij uw caravan of camper uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige caravan of camper de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt of andere caravan of camper service kunt u een afspraak bij ons maken. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op. Zo voorkomt u dat ze uitgroeien tot grote problemen die veel meer geld kosten.