Homepage_Vlaggen_3840x1100

AANHANGER SERVICE

ONDERHOUD EN REPARATIE AAN UW AANHANGER

Naast reparatie en onderhoud van auto’s verlenen wij uiteenlopende en snelle service op het gebied van aanhangwagens en caravans. Vanuit ons pand in Harbrinkhoek/Twente verrichten wij onderhoud en herstellen problemen met de verlichting. Ook voeren wij laswerkzaamheden aan uw aanhanger uit, evenals reparaties uit aan het remsysteem. Voor al deze werkzaamheden op het gebied van aanhanger service hebben wij diverse onderdelen op voorraad.

WAT HOUDT ONS ONDERHOUD IN?

Bij het onderhoud van uw aanhanger controleren we alle lopende delen, de trekinrichting en de remmen. Ook inspecteren we de verlichting en de opbouw. Zo nodig smeren en reinigen we de diverse onderdelen. Eventueel bijkomende reparaties voeren we altijd pas uit na overleg met u. Het belangrijkste vinden wij dat u aanhangwagen helemaal in orde is en veilig de weg op kan.

JAARLIJKSE ONDERHOUDSBEURT

Wij adviseren u om jaarlijks een onderhoudsbeurt bij uw aanhangwagen uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige aanhangwagen de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt of andere aanhanger service kunt u een afspraak bij ons maken. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op. Zo voorkomt u dat ze uitgroeien tot grote problemen die veel meer geld kosten.